Vietettiin pitkaa viikonloppua, koska paikallisille maanantai oli Farmars Day. Lauantai aukesi sateisena ja siirrettiin vesiputousreissu sunnuntaiksi. Lauantaina vaan makoiltiin ja heiluttiin kaupungilla.

Sunnuntaina saa oli mainio, aamutuimaan hypattiin daladalaan ja ajettiin Machame pikkukylaan. Kierreltiin kuutisen tuntia mutaisia polkuja ylos alas ja matkanvarrelle osui kolme kaunista vesiputousta, joihin vesi virtasi suoraan kilimanjaron rinteilta. Loppuhuipennukseksi mentiin paikalliseen banaaniviina baariin(eli hokkeliin)jossa maisteltiin hyvin paksua ja sakkaista banaaniviinaa, jossa oli kukkasia seassa...nam. Perinteen mukaan kauhaa kierratettiin nuorimmalta vanhimmalle. Loppuilta hengattiin meidan mukavalla parvekkeella ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Viikonlopun aikana vapaaehtosia tuli lisaa melkein 30. On mukavanpi tutustua uusiin ihmisiin, koska he ovat taalla saman ajan kun me. Viime viikolla tutustuminen oli hieman haastavampaa, koska ihmiset olivat jo lahtovalmiudessa matkalla kotiin. Talla hetkella porukka on todella mukava ja vieraillaan toistemme projekteissa seka yhdessa keksitaan tekemista.

Maanantaina oli vuorossa vierailu orpokotiin, jossa kaksi vapaaehtoista on tyoskennellyt. Lapsia oli n. 70 ialtaan 1-aikuinen. Suurin osa oli kuitenkin leikki-ja ala-aste ikaisia. Orpokodin ymparistossa oli paljon tilaa leikkia, mutta itse talo(hokkeli)oli pieni. Lapset nukkuvat kerrossangyissa hyvin monta lasta samassa sangyssa. ja pihalta loytyi ns. keittio ja wc, hieman kauempana oli pikkunen koulu. Meidan tehtava oli olla ja leikkia lasten kanssa. Lapset ovat hyvin avoimia ja rohkeita...pitaa olla royhkea ja nopea saadakseen jotain. Lahina lapset tarvitsevat hellyytta ja aikuisen lasnaoloa. Moni lapsi liimautui syliin kiinni ja vaan oli. Varmasti tasta maasta loytyy huonompiakin paikkoja lapsille ja kyseinen orpokoti on onnekas, koska vapaaehtoiset ja lahjoittajat ovat loytaneet sen. Vierailu oli hyvin mieleenpainuva, hyodtyllinen ja lapset saivat leikkia, piirrella ja kieppua syleissamme.