Vietän jo viidettä päivää kuumassa ja kosteassa Bangkokissa. Kotina toimii Markon university kampuksella sijaitseva huone, ihan toimiva sellainen. Keskustaan kampukselta on n. 50 km matka, mutta älkää luulko, että tämä kolulualue olisi jotenkin verrattavissa suomeen. Alue on todella valtava, johon mahtuu useita eri tiedekuntia, ostarit, paljon ravintoloita, oma bussiverkosto, urheiluareenat ja muutama uimala...nämä siis mitkä itse tiedän. Ulkoilma poolilla ollaankin käyty uiskentelemassa ja ei ole ollut stadikan omaista ruuhkaa, usein saa olla ainut altaan käyttäjä ja sehän sopii.

Alkupäivät ollaan tehokkaasti vietetty ihmetellen Bangkokin monia kauppakeskuksia. Niitä löytyy laidasta laitaan krääsätavarataloista huppukalliisiin  merkkitavarataloihin. On sitä joutunut jotain pientä jo ostamaan ja olen aivan täysin hullaantunut värikkääseen krääsään, jolla ei tee yhtään mitään. Täälä taitaa olla myös tapana antaa lahjoja paikassa kuin paikassa...asuntolan alakaupassa vesiostoksilla ollessani päädyin tarjottaessa syömään jotain omituista limakeittoa, roxyn kaupasta ostin mekon ja lahjaksi sain 3 korua ja ipody-kotelon ja ruokakaupasta mäkkäriin jokaisesta saa alennuskuponkejä ostojen yhteydessä.

Tällä hetkellä Marko pinnistelee tokaviimisen tantin parissa, jonka jälkeen suunnataa Bangkokiin. Annan ja Juhan kanssa kivutaan eli mennään hissillä Bangkokin korkeimman rakennuksen 87.n kerrokseen dinnerille, jonka jälkeen siirrytään katolle nauttimaan huurteisista.

Mukavaa syksypäivää kaikille!