On viimeisen kirjoituksen aika, tarkoitan tämän reissun aikana. Vakavasti pohdikelen jo mitä haluaisin seuraavaksi nähdä ja kokea. Auto lähtee kohti bangkokin kansainvälistä lentokenttää 33 minuutin kuluttua ja toivottavasti 13h kuluttua näen lunta sekä koen noin 50 asteen lämpötila muutoksen...hui.

Viimeiset viikot Thaimaassa vierähtivät tutulla Koh Tao saarella. Jouluaattona rannalla juhliessa oli semmonen meininki,että voi yhdistää kolme suomen uuttavuotta niin päästään lähelle räjähteiden määrää ja hyvin epäturvallista ilmapiiriä...oli kyllä hulvattoman hauskaa. Uusi vuosi oli odotuksista huolimatta saarella hieman vaisumpi...olikohan pommirahat käytetty jo jouluna.

Mahtavimpia kokemuksia antoivat kuitenkin useat sukellusreissut. Innostuttiin käymään advanced sukellus kurssi ja into vei useille sukelluksille kurssin jälkeenkin. Jouluaattona saatiin luontoäidiltä mainio joululahja....ensimmäisen kerran päästiin sukeltamaan 30m saakka ja onni suosi meitä sukellus spotin valinnassa. Toisella sukelluksella saavutettiin n 20m syvyys ja siihen sitten jäätiin. Meidät ympäröi kirkas vesi ja kaunis vedenalainen maailma, keltaset ja hopeiset kalaparvet olivat kuin liikkuvia vuori,joiden läpi oli mahdoton nähdä sekä ympärillä pyöri jatkuvasti  n 3 metrisiä haita useita yksilöitä. Hait olivat sulavaliikkeisiä, mahtavia, eikä yhtään pelottavia otuksia. Joululahjaksi sain elämäni tähän asti parhaimman sukelluksen...kiitos joulupukki!

Viimeiset päivät olen viettänyt shoppaillen Bangkokissa....kivaa ja nyt on lähdettävä lentämään.

Nähdään pian!