Terveisia mielenkiintoiselta ja rauhaisalta saarelta siiamin lahden rannalta. Ollaan viihdytty taalla jo kuusi paivaa ja todella rentouduttu. Ja kaikille tiedoksi, etta kolme ensimmaista paivaa taalla satoi...ja sade ei ollut mitaan kokopaivaista tihutusta vaan ulos mennessa kohtasi tasaisen sadeseinan, joka kasteli sekunnissa. Oli kylla melko rentouttavaa oleskella riippumatoissa ja pelata korttia baareissa sateen ropistessa.

Rentoutumisen lisaksi oon ehtinyt kayda sukeltamassa kahteen otteeseen ja oli mukava tuntea taas vedenalainen maailma. Vesiputouksessa ollaan myos uiskenneltu ja myohemmin naette kuvia, koska uutena leluna matkaan bangkokin tavaratalosta tarttui vedenpitava kamera.

Huomenna pakataan taas reppumme ja suunnataan saaren toiselle puolelle yhdeksi yoksi. Paikan maineen mukaan luvassa on hiljaiseloa omalla rannalla...ja todella uskon tuohon huhuun, koska tama saaren vilkkaampi puoli pitaa sisallaan kourallisen matkaajia ja paljon rauhaa. Ylihuomisen suunnitelma taas on kuljettaa itsemme mantereen puolelle ja jarjestaa kyyti cambodiaan...

Ihastuttavaa syyspaivaa!